TV-sztárok

Pataki Zita a Kanári-szigeteken mutatta meg tökéletes testét

A sikertelen lombikbébiprogram után idén először engedhetett meg magának egy komolyabb nyaralást Pataki Zita, aki azt is elárulta, mennyit fogyott a hormonkezelések után.

Embert próbáló évek állnak a meteorológus mögött: Pataki Zita nagyon sokáig próbált teherbe esni – eredmény nélkül. A lombikbébi-kezelés testileg és lelkileg is borzasztóan megterhelő volt számára, ám mára már elfogadta hogy nem lehet gyereke, és meg tudja élni a hétköznapok örömeit férjével kettesben.

„Öt év után most először tudtunk egy hetet egyben nyaralni. A lombikkezelés rengeteg pénzt elvisz, és egyébként se tudsz mikor menni, mert nem tudhatod, mikor kerülsz be a programba. Ha terhes leszel, az első három hónapban nem utazhatsz. Egy-két napra elmentünk, de egy hétre, úgy, hogy csak ketten vagyunk, nem. Ez most tényleg a pihenésről szólt” – árulta el Pataki Zita.

A csinos időjós azt is elárulta, mennyi pluszkiló szaladt fel rá a hormonkezelések következtében. „Én tíz kilót híztam. Az endokrinológus azt mondta, örüljek, hogy csak ennyit. Könnyen feljön, és nagyon nehéz leadni. Közben persze diétáztam, ez javasolt is. De csak jöttek és jöttek a kilók” – mesélte Zita.

Persze Zita mindent bevet, hogy visszanyerje korábbi formáját, bár panaszra már most sincs oka a képek alapján. „Másfél éve, hogy nem kaptam hormont, azóta diétával lement öt kiló. De csak most lett annyi erőm, hogy hetente négyszer lemenjek a konditerembe” – mondta a Borsnak a tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top