TV-sztárok

Palcsó Tomi ezért nem költözött külön a szüleitől

2005-ben Palcsó Tomi volt a Megasztár második helyezettje. Azt mondja, a győzelem az autó és a lakás miatt jelentett volna sokat neki, a karrierje szempontjából nem volt jelentősége.

Palcsó Tomi, a 2005-ös Megasztár ezüstérmese hiába vezet több vállalkozást is, még mindig a szüleivel lakik. „Nem titok, igyekszem spórolni, de abban nem vagyok biztos, hogy ebből futná egy lakásra” magyarázta a Borsnak. Hozzátette, nyolcéves koráig szüleivel a Havanna-lakótelepen laktak, ezután költözött családjával Csepelre. „Most is itt élek a nagyszüleimmel, a szüleimmel és a testvéremmel. Egyszerűen nem érzem úgy, hogy nekem saját lakást kellene vennem.”

A 31 éves Tomi egyébként három év után jelentkezik új dallal. Azt mondja, alapvetően szeret énekelni és zenélni. „Ezért csinálom ezt a mai napig. Három éve nem volt friss dalom, gondoltam, épp itt az ideje, hogy legyen egy. Való igaz, nem egy kapkodós iram” – viccelődött az énekes, aki elárulta azt is, hogy jelenleg szingli, így a családalapítás miatt sem fáj a feje.

Olvass még többet Palcsó Tomiról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top