nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Szilveszter gazda apa lett

Szilveszter gazda apa lett

Szilveszter gazdát váratlanul érte a hír, de örül a fiának és kész felnevelni őt.
NLCafé
f Ajánlom

Katalin szeptember elején egészséges kisfiúnak adott éle­tet. Azt állította, Szilveszter gazda a gyermek apja. A gazda, aki egy feleségkereső műsorban vált ismertté, akkor azt mondta, amíg nincs apasági teszt, kár találgatni. Azóta megérkezett a DNS-teszt eredménye, és minden megváltozott.

A hír igaz. Kedden voltunk ügyvédnél az édesanyával együtt. Én akartam így, nem akartam sumákolást – válaszolta Bors megkeresésére Szilveszter gazda. – Ott meg is kérdezte tőlem, a kezembe akarom-e venni. Már hogy a fenébe ne akartam volna?! Megfogtam, a gyerek meg bazsalygott rám, mint aki tudja, hogy az apja ringatja. Rögtön közöltem az édesanyával, odaköltözhetnek hozzám, jó körülmények között nőhet fel a kisfiam. De közölte, nem, majd ő megteremt neki mindent. Meglepett. Azt mondta, most egy ideig emésszem a dolgot, aztán eltűzött. Úgyhogy most emésztem a dolgot” – mondta Medvegy Szilveszter.

Fotó: RTL Klub

„Én megteremtem a pénzt, az anyja nevelje egyelőre, így helyes. De később szeretnék részt venni ebben. Az apasági teszttel a kezemben a nevemre akarom venni Kornél Áront, neki is Medvegynek kell lennie” – tette hozzá a gazda.

Megosztás Facebookon