TV-sztárok

Barbi és Szandi számára befejeződött a Survivor

A két lány 43 napot töltött a szigeten, és az embert próbáló küzdelmek ellenére könnyes szemmel intettek búcsút.

Több mint negyven napon keresztül keményen küzdöttek, és mindössze egy karnyújtásnyira a döntő előtt kellett búcsút intenie a két legtovább küzdő női játékosának, vagyis Barbinak és Szandinak a Survivortől.

Mindkét lány könnyes tekintettel intett búcsút a szigetnek, ahol embert próbáló küzdelmek sorában volt részük. „A Survivor az életem álma volt. 43 napot itt tölteni a szigeten, az leírhatatlan érzés volt. Mikor ennyire közel vagy a célodhoz, és egyszer csak kiszúrják ezt a kis léggömböt, az borzasztóan rossz érzés, de csak magamat okolhatom” – árulta el Szandi.

 

„A Survivor sokkal több annál, mint sokan hiszik. Ez maga az élet, csak sokkal töményebben. Iszonyat sokat lehet tanulni belőle. Ha visszatérek a hétköznapokba, akkor az itteni tapasztalatok alapján már nem lesz számomra lehetetlen. Szeretnék többet lenni a családdal, eddig is ők voltak a legfontosabbak, de ha hazamegyek, átölelem őket, és nem engedem el őket többé” – mondta Barbi.

A teljes adást itt tudod megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top