TV-sztárok

Budapestre jön a Trónok harca

Az Emmy-díjas sorozat zenei anyagát felölelő turné során Budapesten is lesz Trónok harca-koncert, amelyet a zeneszerző, Ramin Djawadi vezényel majd.

Maga a zeneszerző, Ramin Djawadi vezényli majd a Trónok harca sorozathoz kapcsolódó koncertshow-t, amely jövőre Budapestre is eljön. A látványos színpadképpel és videotechnikával, nagyzenekarral, kórussal és szólóénekesekkel megtámogatott produkció 2018. május 18-án lesz látható a Budapest Sportarénában.

Az Emmy-díjnyertes HBO-sorozat hét évadot felölelő zenei koncertélménye 45 városba jut el a turné során Európában és Észak-Amerikában. A jövő májusban új verzióban induló turnén a koncertshow újabb felvételeket és képanyagokat tartalmaz, amelyeket kifejezetten a 45 állomásos körútra készítettek.

A koncertsorozat május 8-án indul Madridban, és 20 várost érint Európában május és június folyamán. Az észak-amerikai kör szeptember 5-én kezdődik Vancouverben, és október 14-én zárul Torontóban. Amerikában már volt egy turné, amely 2017 februárjában indult, de a nagy siker miatt újra elviszik oda is a show-t.

Ramin Djawadi előző munkái közé tartozik a Grammy-jelölt Vasember filmzene 2008-ból, valamint a Tűzgyűrű, a Titánok Harca és a Warcraft. A Trónok Harca mellett Emmy-díjra jelölt volt olyan televíziós munkáiért, mint az HBO-n futó Westworld vagy a Jövő emlékei, illetve a Szökés. Legújabb projektjei közül kiemelkedik az októberben a mozikba kerülő Hegyek között című film zenéje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top