TV-sztárok

Survivor: Adri feladja a játékot?

Adri érkezik a Holtak szigetére, akinek fogadtatása igencsak megosztja a már kiesett, ám a játékba való visszakerülésért küzdő versenyzőket.

Feszült pillanatokat kell átélniük a Holtak szigetén tartózkodó Survivor-versenyzőknek, amikor újabb taggal bővül a szigetlakók száma. Ezúttal Adri kerül a kiesés szélére, akit társai enyhén szólva nem szívesen fogadnak. „Örültem, hogy már ennyien vannak itt, és nem egyedül érkezem ide, de annak nem, hogy nem a legkedvesebb barátaim vannak itt” – mondta Adri a megérkezésekor, amikor a feszültség már tapintható volt közte és Gergő között. A viszály azonban csak ezután robbant közöttük. 

Gergő ugyanis párbajra hívta Adrit, hiszen igencsak neheztel a lányra azóta, hogy Adri az ő hazaküldése mellett szavazott. Bár Adri megpróbálta tisztázni magát, hatalmas vita keveredett Gergő és közte, aminek sírás lett a vége. „Az se volt egyszerű, hogy ideküldtek erre a szigetre. Aztán itt meg kapok egy olyan embert, aki bort iszik, vizet prédikál” – mondta Adri.

„Hülyeségeket vág a fejemhez, idióta, összefüggéstelen dolgokat. Próbálja megkérdőjelezni a kapcsolataimat a szövetségeseimmel, mikor tudom, hogy nem szúrtak volna hátba. Nem tudom meddig bírom még, de lehet, hogy feladni könnyebb lenne” – folytatta Adri könnyek között. Hogy végül miként folytatódik Adri és Gergő játéka, kiderül a mai adásból 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top