TV-sztárok

Pataki Zita számára az örökbefogadás az egyetlen lehetőség

Több mint féltucat sikertelen lombikbébi beültetési kísérlet után Pataki Zitának fel kellett adni az álmát, hogy saját gyermeket szülhessen.

 

Könnyek között mesélte el Pataki Zita, mennyi keserves próbálkozáson és megrázkódtatáson kellett keresztülmenniük férjével, mire kiderült: nem lehet saját gyermekük. Az RTL Klub időjósa öt éve él boldog házasságban férjével, kapcsolatukból már csak egy baba hiányzik.

Zita negyvenévesen esett először teherbe, ám pár hét után el is vesztette babáját. „Annyira fájt, hogy zuhany alatt kellett a hasamat melegíteni, és azon gondolkodtam, azon rimánkodtam, hogy gyere ki teljesen, hogy ez ne fájjon tovább, hogy ne kelljen műteni! Ne kelljen egy rideg valóságba, egy kórházba bemennem! Hogyha el akarsz menni, menj, kérlek!” – emlékezett vissza a műsorvezető.

 

Zitáék később mesterséges megtermékenyítéssel, vagyis a lombikbébiprogrammal próbálkoztak, ám ez sem segített. A nyolcadik sikertelen beültetési kísérlet után az orvos kérte Pataki Zitát, ne küzdjön tovább. A műsorvezető ekkor tett le végleg arról, hogy saját babája legyen.

Valószínűleg kevesen tudják, de Zita a karrierje elején, több mint húsz éve örökbefogadási tanácsadó volt. Tucatnyi gyermeknek segített szerető otthont találni, így könnyen lehet, hogy férjével ők is az örökbefogadás mellett döntenek, írja a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top