TV-sztárok

X-faktor: Kiss Ramóna is énekelt a zsűri előtt

Kiss Ramóna, az X-faktor műsorvezetője Postássy Juli nótájával igyekezett felvidítani a duzzogó Gáspár Lacit.

Az X-faktor szombat esti adásában, Kiss Ramóna, a tehetségkutató műsorvezetője nem akármilyen produkcióval rukkolt elő. Postássy Juli Puszi nyuszi című dalát adta elő, mintha csak egy versenyző lenne, hogy ezzel derítse jobb kedvre Gáspár Lacit, aki ezt megelőzően összekülönbözött X-faktoros mentortársaival.

„Laci, ne tedd már tönkre ezt a forgatást!” – mondta ByeAlex nem sokkal Rami produkciója előtt. A feszültség akkor kezdődött, mikor az egyik versenyző törölközővel a kezében jelent meg, mondván, születése óta nagyon izzad a tenyere. Erre Puskás Peti viccesen célozgatni kezdett arra, hogy Gáspár Laci is izzadós.

Laci megsértődött. Úgy tűnt, a forgatás végéig nem sikerül őt kiengesztelni, hiába próbálkozott felváltva Puskás Peti, ByeAlex, sőt a végén még Radics Gigi is. Szerencsére Kiss Ramóna előadása után a jókedv ismét visszatért az X-faktor stúdiójába.

Olvass még többet az X-faktorról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top