TV-sztárok

Szélsőséges nézeteket vall a Survivor játékosa, Feri

A testét pedig sokakat megbotránkoztató szimbólumok fedik. Survivor Feri ezekről is mesélt.

Sokaknak feltűnt az adások során, hogy Feri testét számtalan tetoválás, jelkép díszíti, amik szélsőséges, megbotránkoztató szimbólumokat idéznek. A Buwaya törzs tagja szerint azonban ezek mindössze életfilozófiájának kivetülései, és elsősorban ősmagyar jelképek. „A derekamtól indul egy Hunnia felirat, amely lángokban áll, a tűzből pedig egy turulmadár repül ki, ami egy tort, az ősi kalapácsot és egy napkeresztet emel ki a lángokból. Mivel ezt a keresztet a történelem során a szélsőjobboldali eszmék szimbólumaként is alkalmazták, ezért félreérthető lehetek. Azonban én ősmagyar szimbólumként tekintek rá, és ilyen ősi szellemben nevelem a családomat is. Már a felmenőim is erre a filozófiára tanítottak, nagyapám lovaskatona volt, és mindig az egyenesség, az őszinteség jellemezte a családomat” – magyarázta  Survivor Feri.

A Survivor játékosa évek óta oszlopos tagja a Betyárseregnek. A szélsőjobboldali szervezet tagjai több alkalommal keveredtek atrocitásba az elmúlt időszakban, magukat a nemzeti ellenállás harcosainak tartják. Az egykori kommandós azonban büszke a tagságára. „Sokan szélsőségesnek tartanak minket, és ezt hangsúlyozzák, pedig alapvetően mi csak a család és a hazaszeretet nevében szeretnénk nevelni a fiatal férfiakat. Amióta a sorkatonaság megszűnt, valahogy a fiainkban sincs már annyi kitartás, rátermettség és ösztön, ami mondjuk a Survivorben sem lenne hátrány” – mondta a Blikknek Feri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top