TV-sztárok

Sztárban sztár: L.L. Junior kiakadt Janicsák Veca előadása miatt

LL. Junior próbálta betanítani Janicsák Vecát, de az eredménytől nem volt elájulva, sőt vérig sértődött...

Janicsák Veca LL Junior Raggamoffin II című számát adta elő a Sztárban sztár legújabb évadának első adásában. Junior azonban nem volt elragadtatva, sőt… „Felkért a TV2, hogy segítsek Janicsák Vecának, bementem a próbára, megmutattam a tánclépéseket és még pár dolgot. Azt is kértem, hogy ne legyen orrfelhúzós paródia a dologból, mégis az lett…  Vérig sértett ez az egész. Kellemetlen volt nézni. Úgy érzem meg lettem szégyenítve én is és a romák is, szeretném, ha nem erősítenék az ilyen jellegű műsorokban a rossz beidegződéseket. Annak is örülnék, ha végre nem arról szólna egy cigány témájú szám feldolgozása, hogy felhúzzák az orrukat és furán hadoválnak” – mondta a Blikknek LL. Junior, aki azért hozzátette azt is, hogy a történtek ellenére tehetséges előadónak tartja Janicsák Vecát, és sok sikert kíván neki.

Az énekesnő így nyilatkozott LL. Junior lesújtó véleményéről: „Sajnálom, ha megbántottam LL Juniort, én egy nő vagyok, ezt tudtam kihozni magamból, nem volt célom, hogy megbántsam, sőt. Ez egy produkció volt, ami így sikerült, én ezzel tovább is léptem.”

Íme a Janicsák Veca előadása és az eredeti klip:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top