TV-sztárok

Hullanak a Survivor játékosai, ketten távoztak ma

Elképesztő taktikai megbeszélés előzte meg a ma esti törzsi tanácsot. Végül Biankának kellett távoznia az Ibonból. De nem ez az egyetlen veszteség a mai adásban.

Mivel a Survivor védettségi játékot ismét a Buwaya törzs nyerte, ezért megint csak az Ibonnak kellett eldöntenie, ki az a versenyző, akivel nem szeretnék tovább folytatni a játékot. A törzsi tanácsot számtalan taktikai megbeszélés előzte meg, és már ekkor körvonalazódott: Barbi és Bianka neve fog a legtöbbször elhangzani a döntés kapujában. A két lány szinte fej-fej mellett haladt a szavazatokat tekintve, ám végül Biankának kellett elhagynia a törzset. Az Ibonban azonban nem örült mindenki a döntésnek, hiszen a törzsi tanácsot követően parázs vita alakult ki a tábortűz körül arról, ki, mennyire játszik tisztességesen. A döntés menete, valamint az azt követő feszült beszélgetés már megtekinthető. 

Ám nem ők az egyetlenek, akiknek át kell gondolniuk a taktikájukat. A Buwaya törzs tagja, Krisztián napok óta szenvedett a csípésektől, olyannyira, hogy aludni sem bírt. Sebeit az orvosi csapat is megvizsgálta, szerintük egészségügyi akadálya nem volt a játék folytatásának, ám a Survivor versenyzője a vizsgálatot követően úgy döntött, feladja a játékot.

Az elmúlt napok igazán mozgalmasak voltak mind az Ibon, mind a Buwaya törzs szigete táján. Először Survivor Bálint, a tegnapi adásban pedig Tamás döntött az önkéntes távozás mellett. A törzsek szinte még fel sem ocsúdtak, amikor Krisztián bejelentette, ő sem szeretné folytatni a játékot. A Buwaya törzs versenyzője napok óta erős fájdalommal küzdött, mivel a lábát borító csípések begyulladtak. Ezért, hogy fájdalmait enyhítsék, orvosi segítség érkezett Krisztiánhoz. Bár egészségügyi akadálya nem lett volna, hogy Krisztián folytassa a játékot – antibiotikummal 24 óra alatt orvosolható lett volna a gyulladás –, a fiú mégis  a játék feladása mellett döntött.

Nem azért adom fel, mert hiányzik bármi a külvilágból. Az egészségemet nézem, saját magamat. Ez most itt önzőség, de nekem fontosabb az egészségem

– árulta el döntése hátterét Krisztián, akinek távozását már visszanézheted. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top