TV-sztárok

Cserhalmi György nem térhet vissza a színpadra

Legalábbis egyelőre nem. Cserhalmi György neve váratlanul kikerült a Bánk bán szereposztásából.

Cserhalmi György még az év elején komoly műtéteken esett át, azóta lábadozik.  Úgy tűnik, hogy továbbra is várnia kell a visszatéréssel. Bár eredetileg úgy volt, mégsem ő játssza II. Endre királyt Vidnyánszky Attila Bánk bánjában. Néhány napja ugyan még ő szerepelt a szereposztásban, ám egy gyors csere után Szalma Tamás veszi át a karaktert.

„Cserhalmi György jelenlegi egészségügyi állapota nem teszi lehetővé, hogy folyamatos fizikai megterhelésnek legyen kitéve, ezért kérte Vidnyánszky Attilát, hogy vegye ki a darabból” – nyilatkozta a Blikk megkeresésére a Nemzeti Színház sajtóosztálya.

Fotó: MTI/Kovács Attila

Ha most nem is, de hamarosan azért valószínűleg visszatérhet a színpadra. Több helyen is várják, például Bertolt Brecht Jó embert keresünk című zenés darabjában a székesfehérvári Vörösmarty Színházban és a Bethlen Téri Színház Egy szerelem története című előadásában is.

„Szuper szereppel várjuk a gyógyult és munkára kész Cserhalmi Györgyöt. Az egész társulat és a közönség is várja őt, számítunk rá, de csak akkor, amikor már elég fittnek érzi magát a játékhoz. Hogy ez mikor lesz, az kizárólag rajta múlik” – nyilatkozta korábban Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top