TV-sztárok

Aranyosi Péter kitálalt Friderikusz Sándorról

Friderikusz Sándor kirúgta Aranyosi Pétert, és hosszú évek óta tartozik neki... Meglepő dolgokra derült fény.

Aranyosi Péter Kadarkai Endrének mesélt Friderikusz Sándorról a Story4 TV Arckép című műsorában. Mint kiderült, együtt dolgoztak a Gyerekszáj című műsorban. „Friderikusszal jóban voltunk, igaz, tartozik nekem sok pénzzel. Kirúgott, mert az egyik gyerekhez hozzászóltam a Gyerekszájban. Lefagyott egy kisfiú, és nógattam, hogy szólaljon meg. Ez neki nem tetszett, mondta, hogy ez az ő dolga. Utána kirúgott, és azóta tartozik… Akárhányszor találkozunk, mindig mondom neki, nyíregyházi jóbarát, tartozol nekem 15 ezer forinttal meg a kamatokkal. Ameddig ő tartozik, én tegeződöm vele” – mondta kajánul a humorista.

De elmesélte azt is, hogy Friderikusz Sándor egykor műsort ajánlott neki, de ő megfutamodott. „Tizenhét évvel ezelőtt, amikor indult a Fábry-show, egyszer eljött a felvételre, meglátott engem, és másnap felhívott, hogy csinálna nekem egy műsort, egy one-man show-t – árulta el Aranyosi. – Megijedtem. Aki egy asztal mögött jó, nem biztos, hogy a kamera előtt is az. Elbizonytalanodtam, mert tanulnom kellett még a szakmát, és biztos, hogy megégtem volna” – idézi Aranyosi Péter nyilatkozatát a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top