TV-sztárok

Ha kell, kifizeti Hujber Feri büntetését Schobert Norbi

Nyilvánosan kiállt a színész mellett Schobert Norbi, szerinte a családfő nem engedheti meg, hogy drogügye miatt börtönbe menjen.

Mint korábban megírtuk, Hujber Ferinek pénzbüntetést kell fizetnie az otthonában talált fél gramm marihuána miatt. A színész alaposan kiakadt az ítéleten, és nem áll szándékában befizetni a több mint háromszázezer forintos csekket, így félő, hogy börtönbe kell vonulnia.

Schobert Norbi szerint azonban a két kisgyermeket nevelő színész nem engedheti meg magának, hogy „elvi alapon” leülje a büntetést. „Ferikém! Nem arról szól, hogy mi a káros, meg mi az igazság. A törvény. Ennyi. Dobd be a lét, mert leültetnek, és nem kéne” – írta Hujbernek a Facebookon.

A fitnesszguru még fizetne is Hujber helyett, ha a színész megmakacsolná magát. „Ha úgy alakulna, hogy börtönbe kell mennie, megyek, kifizetem a büntetést, és kihozom onnan. Feri alapvetően egy jó ember és egy elképesztően remek színész, nagyra becsülöm, és az alkoholizmussal szembeni érveivel egyet is értek, de ezt a szabadságharcot nem neki kellene megvívnia, már csak a családja miatt sem. Ferinek fizetnie kellene, hiszen a törvény az törvény, de börtönbe nem kerülhet. Azért írtam neki az üzeneteket, hogy jobb belátásra bírjam, fizessen, és akkor minden rendben lesz” – mondta Norbi a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top