TV-sztárok

Szinetár Dóra a férjéről: ,,Pontosan azt kaptam, amit kértem”

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán öt éve alkotnak egy párt, nemsokára pedig megszületik szerelmük gyümölcse. A színésznő megfogalmazta, mit szeretne, és pontosan azt kapta.

Nemsokára életet ad Makranczi Zalánnal közös gyermekének Szinetár Dóra. A színésznő szerint a megismerkedésük sorsszerű volt, és pont akkor lépett be a férje az életébe, amikor a legnagyobb szüksége volt egy társra. ,,Mikor lassan hat éve végleg a gödör aljára kerültem lelkileg, elmentem egy nagyon okos barátnőmhöz, aki nem mellesleg buddhista papnő, sírtam-ríttam, elmondtam neki, hogy minden borzasztó” – mesélte a Nők Lapjának a színésznő, aki a Makranczi Zalánnal való kapcsolatáról is mesélt. 

Fotó: Nők Lapja

,,Öt éve élünk együtt, és a mi történetünk még mindig nem arról szól, hogy aztán az ember megköti a kompromisszumait, hanem arról, hogy pontosan azt kaptam, amit kértem. Én nagyon hiszek abban, hogy nem véletlenül sodor egymás mellé a sors két, elsőre ennyire különböző embert. Amikor rádöbbennek, hogy a lényeget tekintve ugyanolyanok, akkor elindul valami igazi” – fogalmazott Szinetár Dóra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top