TV-sztárok

Konyhafőnök Junior: Kellemetlen helyzetbe került Wossala Rozina

Durva helyzetbe került Wossala Rozina a Konyhafőnök Juniorban. Az egyik kis kukta olyan ételt rakott elé, hogy szólni sem tudott a meglepettségtől...

Elképesztően izzasztó helyzetbe került Wossala Rozina, a Konyhafőnök Junior zsűritagja. A versenyben ezúttal csapatban alkotnak a kis kukták, ami igencsak feladja nekik a leckét. Pláne, hogy az egyik feladatban pelmenyit, azaz húsos töltött tésztát kell elkészíteniük. „Töltött húsos tésztát kell ma készítenetek, konkrétan pelmenyit. Orosz tésztaféleség, általában hússal szokták megtölteni, de az embernek szárnyalhat a fantáziája. Tányéronként öt húsos, öt halas tölteléket várunk. Egy mártás is kell majd, ami passzol mindkét verzióhoz” – ismertette Fördős Zé és Sárközi Ákos a feladatot.

A kóstolásnál azonban nem ők, hanem Wossala Rozina lepődött csak meg igazán. Az egyik elé tett fogás ugyanis olyan csípősre sikeredett, hogy Rozina alig jutott szóhoz. ,,Ezt te kóstoltad?” – teszi fel a kérdést két krákogás között a zsűritag, aki igen választ kap kérdésére a versenyzőtől. ,Akkor hogyhogy itt így tudunk még beszélgetni?” – teszi fel a második kérdést viccesen Rozina, miközben végig küzd a csili erejével. A csatában azonban alulmarad, így végül egy pohár vízzel próbálja enyhíteni a paprika csípősségét. ,,Én nagyon szeretem a csípőset, de azért ez huhhhh” – vallotta be Rozina. Hogy kik „követték el” az extrémen csípős ételt, kiderül a mai adásból 20:30-tól az RTL II-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top