TV-sztárok

Nézze meg, hogyan házasodott újra Rubint Réka

Eljött a nagy nap, tizenöt év házasság és három gyerek után újra az oltár elé állt Schobert Norbi és Rubint Réka. Szerencsére rajongóikat sem hagyták ki az ünneplésből.

Másfél hónapja árulta el a Schobert-házaspár, hogy különleges módon ünneplik meg üveglakodalmukat, és megújítják házassági esküjüket. Norbi akkor azt mondta, ugyanabba a krémszínű öltönybe szeretne belefogyni, melyet harmincegy évesen viselt. Sajnos erről nem mutattak képet, de itt van Réka lélegzetelállító csipkés ruhája:

Norbiék új gyűrűkkel is meglepték magukat. „Már 2001-ben kinéztük ezt az ékszert, de akkor nem jött ki úgy a lépés, hogy megvegyük, most viszont sikerült. Ezzel a gyűrűvel kértem meg a kezét születésnapján annál a visegrádi játszótérnél, ahol először találkoztunk. Ez egy párizsi ékszer, négyféle aranyból, fekete, fehér, sima és rozé” – árulta el a fitneszguru.

A ceremónia szűk családi körben zajlott, de Réka megragadta az alkalmat, hogy a szertartást levezető anyakönyvvezetővel lőjjön egy szelfit.

Még sokszor tizenöt év boldogságot kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top