TV-sztárok

Hihetetlen! Újabb műsort kap Kiss Ramóna

Még csak most bontogatja szárnyait az X-Faktorban, az RTL máris új feladattal bízta meg Kiss Ramónát.

A Barátok közt volt sztárja a hétvégén – felvételről – debütált műsorvezetőként az X-Faktorban, de a csatorna vezetése már most nagyon meg van vele elégedve. Olyannyira, hogy Rami a zenei tehetségkutató mellett a napindító Reggeli című műsor vezetését is megkapja, a Peller Anna-Lukács Miki páros váltótársaként. Kollégája Fehér Tibor lesz.

„Megvan köztük a kémia, jól mutatnak együtt, jó a humoruk. Nem akartam még egy házaspárt a műsorba, de fontos volt, hogy meglegyen az összhang. Szerencsére megtaláltuk a nyerő párost” – mondta a Blikknek a döntésről Schiwert-Takács László producer. „Nyár elején több próbafelvételt készítettünk Ramival, nagyon meggyőző volt, így hamar egyértelművé vált, hogy tökéletes a feladatra” – tette hozzá.

Tábor ❌! #xfaktor @xfaktorhun

A post shared by Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on

Kiss Ramónának nem lesz könnyű belerázódnia az új munkarendbe, hiszen a Reggeli miatt hajnalban kell kelnie, az X-Faktor pedig este kezdődik, és éjszakába nyúlóan tart. A producer azonban nem aggódik. „Az élő adások olyan nagyfokú koncentrációt igényelnek, mintha az ember ledolgozna egy nyolc-tíz órás műszakot. A következő két-három hónap kemény lesz Raminak, de még fiatal, bírja majd” – mondta Schiwert-Takács.

Ramóna korábban elárulta, izgatottan várja, mit hoz számára az ősz. „Szerintem az természetes, hogy ha valaki új munkába kezd, van benne egészséges drukk. Ha nem aggódnék, akkor lenne baj” – viccelődött a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top