TV-sztárok

Ezért vállalta el Stohl András a Sztárban sztárt

Végre elárulta Sthol András, hogyan csábította el a TV2 zsűritagnak. A csatorna még azt is elnézi neki, hogy az első élő adást kihagyja.

Tegnap kiderült, pontosan kik alkotják a megújult Sztárban sztár zsűrijét. Az utolsó kérdőjel a Supernem-énekes Papp Szabit rejtette, de Stohl András feltűnése is meglepetést okozott. Személyében a TV2 újabb RTL-es arcra tette rá a kezét.

Stohl András átigazolásával újabb rendkívül népszerű és profi műsorvezetővel bővül a csapat. Amikor András jelezte, hogy színházi előadása miatt csak később tud csatlakozni, ezt természetesen elfogadtuk, így szeptember 17-én láthatják őt először a képernyőn a TV2 nézői, később pedig műsorvezetőként is feltűnik majd a csatornán” – árulta el a Blikknek Fischer Gábor, a TV2 csoport programigazgatója.

Stohlnak kapóra jött a felkérés. „Az elmúlt években fogalmazódott meg bennem, hogy hiányzik a televíziós műsorvezetés. Rengeteg munkám van, folyamatosan játszom színházban, rádiózom, de vágytam arra a fajta adrenalinlöketre, amit csak az élő show-k nyújtanak. A TV2 volt az, aki erre lehetőséget adott, ráadásul rögtön egy olyan népszerű műsorban, mint a Sztárban sztár. Zsűritag még nem voltam, éppen ezért nagy izgalommal várom szeptember 17-ét” – mondta a Való Világ korábbi műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top