TV-sztárok

Wossala Rozina a Konyhafőnök Juniorról: “Rengetegszer elérzékenyültem”

Együtt sírnak és nevetnek a Konyhafőnök Junior versenyzőivel a zsűritagok is. A legkisebbek gasztro realityje a mai napon, 20:30-tól veszi kezdetét az RTL II-n.

A Konyhafőnök Junior zsűrije, vagyis Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos azonban maguk sem számítottak arra, hogy ennyire a szívükhöz nőnek a kis kukták. Olyannyira, hogy mind Rozina, mind Ákos nem egyszer elérzékenyültek az események forgatagában.A fináléban ez nálam természetes, de egy-két versenyző tényleg a szívemhez nőtt. Rengetegszer elérzékenyültem” – vallotta be Wossala Rozina, aki a kis kukták versenyből való távozását élte meg legnehezebben.

Wossala Rozina a Konyhafőnök Juniorról: ,,Rengetegszer elérzékenyültem

Hozzá hasonlóan Sárközi Ákos is küzdött a búcsúval, de feltöltötte, hogy még Michelin-csillagos séf létére is egy új szemléletet tanulhatott a junioroktól. “A legjobb konyhatrükk, amit tőlük tanultam, talán az, hogy milyen egyszerűen fogalmazták meg a főzés szeretetét. »Egyszerűnek lenni« a legnehezebb, és ők erről közelítették meg a főzést. Ez számomra nagyon szimpatikus volt” – vallotta be a séf. “Attól, hogy valaki kicsi, az nem jelenti azt, hogy ne vághatná nagy fába a fejszéjét. A junior versenyzők pontosan ezt tették. Ez egy elképesztő út, aminek a végén ott a Konyhafőnök Junior cím és a 10 millió forint értékű nyeremény” – mondta Fördős Zé, aki a második évadban is minden mókában benne lesz a kis kukták legnagyobb örömére. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top