TV-sztárok

Hajdú Péter és Szabó Zsófi viszonyáról is minden kiderült végre

A Roast című műsorban mindenre fény derült: bár Szabó Zsófi és Hajdú Péter kapcsolata mindig is homályos volt, most színt vallottak a felek.

Szombaton az X-Faktor után startolt az RTL Klub legújabb műsora, a Roast. A formátum lényege, hogy egymás rossz tulajdonságát emeljék ki a résztvevők, persze csakis poénosan. Bár voltak kínos pillanatok, összességében jól sült el a produkció. Szabó Zsófi és Hajdú Péter is egymásnak feszültek, de mint kiderült, ez nem volt komoly. A két műsorvezető kapcsolata mindig is homályos volt: Sarka Kata miatt lettek jóban, aztán most már úgy néz ki, hogy inkább egymás társaságát keresik, és Hajdú volt felesége kimarad a közös programokból. Most kiderült, hányadán is állnak. 

Hajdú Péter megosztott egy idézetet az egyik internetes portálról: “A Roast lényege, hogy úgy baszogassuk az est díszvendégét és a többi rósztoló kollégát, hogy csak akkor legyen sértődés a dologból, ha valóban rühelljük egymást, mint Hajdú Péter és Szabó Zsófi, akik minden, egymásnak címzett beszólást komolyan gondoltak, de sajnos ehhez képest nem voltak elég genyók egymással.”  Utána pedig Hajdú kommentje következett, végre feltárta a nagy rejtélyt.

“Csendesen jegyzem meg, hogy Zsófival talán meg soha nem voltam olyan jóban, mint mostanában”

– írta a közösségi oldalán a műsorvezető, aki nemrég elárulta, milyen nőt keres maga mellé. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top