TV-sztárok

Cristiano Ronaldo valóra váltotta egy magyar szurkolója álmát

Sok mindent lehet mondani Cristiano Ronaldóra, de ahol tud, segít. Rengeteget adakozik, Magyarországra érve pedig egy ifjú rajongója legnagyobb álmát is valóra váltotta.

A portugál és a magyar futball válogatott tegnap megmérkőzött egymással, amiből sajnos mi jöttünk ki rosszabbul: Dzsudzsákék 1-0-s vereséget szenvedtek, ezzel nem sikerült kvalifikálniuk magukat a 2018-as világbajnokságra. Az Európa-bajnok portugálok pénteken este érkeztek meg Budapestre, Cristiano Ronaldo pedig egyből egy magyar szurkolója segítségére sietett.

A Real Madrid klasszisát sokan szidják a személyisége miatt, de a játékát és a jó szívét nem lehet megkérdőjelezni. Ronaldo ahol tud, segít. Most éppen egy magyar kisfiú legnagyobb álmát váltotta valóra, akinek az volt a vágya, hogy találkozzon a focistával. Nos, Cristianónak több sem kellett, csapattársát, Pepét és magával vitte – jelenlétük élménye pedig örökre megmarad a kisfiúban. A sportoló egyébként nagy figyelmet fordít a gyerekekre, hiszen azt szeretné, hogy ne olyan körülmények között nőjenek fel, ahogy annak idején ő. Egy ideje már ő is háromszoros apukának mondhatja magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top