TV-sztárok

Mészáros Lőrinc éttermében volt Orbán Sára lakodalma

Míg Orbán Viktor idősebbik lánya, Ráhel esküvője körül hatalmas felhajtás volt, a kisebbik lány, Sára visszafogottan ünnepelte élete egyik legfontosabb napját.

Bár azt mondják, semmi sem marad titok a hírességek körében, most úgy látszik, hogy ez az elmélet nem állja meg a helyét. Orbán Viktor kisebbik lánya is férjhez ment, de az esküvőről előzetesen semmilyen információ nem szivárgott ki. Sára és férje, Szokira Tamás nagy napját 400-an ünnepelték, a lakodalom pedig Mészáros Lőrinc alcsútdobozi éttermében volt. 

A BEST magazin beszámolója szerint Sára Budán, a tabáni Alexandriai Szent Katalin-templomban mondta ki a boldogító igent. A menyasszony – Ráhelhez hasonlóan – egy szürke Jaguárral érkezett a helyszínre, amit csakúgy mint nővére esküvőjén, a bátyja, Gáspár vezetett. Innen mentek át a vendégsereggel a lakodalom helyszínére, ahol sátrakban mulattak hajnalig. Orbán Viktor másnap egy Facebook-bejegyzéssel gratulált lányának. 

“Egy apa mindig nehezen viseli, ha elviszik a lányát, de ez az élet rendje, lassan kezdem szokni az érzést. Sok boldogságot, Sári és Tamás!” – írta a miniszterelnök. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top