TV-sztárok

Gáspár Evelint a Survivor játékosa segítette 35 kilós fogyásában

Gáspár Evelin bomba formában van, több mint 35 kilót fogyott. Mindezt pedig a saját munkáján és akaraterején kívül a Survivor játékosának, Alexandrának köszönheti.

Gáspár Evelin nemcsak hatékony edzőre, de barátnőre is lelt a Survivor Alexandrájában. “Korábban nem találtam olyan edzőt, aki őszintén segíteni akart volna, úgy éreztem, a legtöbben csak trófeának tekintenek, aztán megismertem Alexandrát. Ő nemcsak az edzőm, hanem a pszichológusom is, de leginkább a barátnőm. Sokat köszönhetek neki” – mondta Gáspár  Evelin.

???? Pajamas all day ????

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,

 Alexandra hasonlóan jó véleménnyel van Evelinről. “Nagyon tetszett Evelin lelkesedése, egy igazi pozitív energiabomba volt már az elejétől fogva. Hamar egymásra hangolódtunk, és az edzések mellett barátnők lettünk. Evelin teljesen felszámolta addigi életvitelét, heti 5-6 alkalommal vett részt az edzéseken, sokszor még azokon túl is önszorgalomból. Nagyon jót tett neki az edzés és az, hogy láthatta a saját átalakulásának a fázi­sait. Harmincöt kilótól szabadult meg, de nálam nem a mérleg a lényeg, hanem a tükör. Amióta lefogyott, teljesen kinyílt, egészen más ember lett” –mondta a Blikknek a Survivor játékosa. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top