TV-sztárok

Komoly szívatással indul a Séfek Séfe

Ma kezdődik a TV2 legújabb gasztrorealityje, a Séfek Séfe. A három zsűritag a forgatások alatt sem unatkozott, amikor lehetett, szívatták egymást, ebben Krausz Gábor járt az élen.

A Séfek Séfe verseny első szakaszában a három séf, Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor vakon kóstolják a játékosok főztjét. A forgatások hosszúak voltak, így utóbbi úgy gondolta, megszívatja társait. “Amikor megláttuk az ételt, egyből éreztem, hogy ez nem lesz egyszerű. Amikor az első falatot a számba vettem, majdnem felfordult a gyomrom, annyira rossz volt. Erőt vettem magamon, mert tudtam, hogy ezt benyalják a többiek, ha eljátszom, hogy finom. Rá kellett még kóstolnom a teljes hatás kedvéért” – mondta Gábor a NLCafe.hu-nak. 

Komoly szívatással indult a Séfek Séfe

“Hát sikerült, de annyira csípős volt, hogy amikor elkezdtem beszélni, lemarta a nyelvem. Bekönnyeztem a köhögéstől, mert egy kis csilidarab leért a torkomba is. Azt hiszem, életemben nem kóstoltam még ennyire rossz ételt. Mi séfek szeretjük húzni egymást, András és Frici is érti a poént. A forgatások nagyon hosszúak voltak, így néha muszáj volt kicsit oldani a feszültséget” – árulta el Krausz Gábor.

Komoly szívatással indult a Séfek Séfe

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top