TV-sztárok

Kirabolták Iszak Esztert

Rengeteget hallani mostanában arról, hogy könnyen lába kelhet az értékeknek a repülőgépre feladott poggyászokból. Sajnos Iszak Eszter is így járt. Óriási a kár.

Iszak Eszter Ibizáról tartott hazafelé, amikor a repülőtéren kirámolták a bőröndjét, és a műsorvezető elmondása szerint  több mint 300 ezer forintnyi értéket tulajdonítottak el belőle. 

“Két kézipoggyásszal utaztam, egy hátizsákkal és egy gurulós kis bőrönddel. Az indulásnál közölték, hogy nem vihetem fel magammal az utastérbe helyhiány miatt, ezért fel kellett adnom. Akkor eszembe sem jutott, hogy hirtelen áttegyem az értékeim a hátizsákba, ráadásul zárható volt a bőrönd. Anyukámtól tanultam meg azt, hogy mindig legyen nálam annyi dugipénz, amennyivel akkor is hazajutok, ha esetleg ellopják a többi pénzem. Ezért egy másik pénztárcába a csomag mélyén el volt rejtve 150 dollár, 300 euró, és volt nálam magyar pénz is. De egy 100 ezer forintot érő óra is eltűnt, így együtt több mint 300 ezer forint értéket loptak el! Ott álltam a bőrönd felett, és nem hittem el! Azonnal telefonálni kezdtem, de órák óta semmire nem jutok. Nem érek el senkit, ha mégis, akkor hárítják a felelősséget, máshoz irányítanak” – mondta a Blikknek Iszak Eszter. 

Kirabolták Iszak Esztert

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top