TV-sztárok

Vajna Timi olyat mutatott Ibizán, amit még soha

Vajna Timi testvérével és férjével vette be a spanyol szigetet, és bizony most is gondoskodott róla, hogy a nyaralás emlékezetes maradjon.

Ahogy arról korábban már írtunk, Vajna Timi családjával ismét luxusban nyaral. Testvérével és férjével ezúttal a spanyol szigetet, Ibizát vette be. Ezt megelőzően csupán egy rövid időre ugrott haza, hogy az új magyar nagyjátékfilm, a Pappa Pia premier előtti vetítésén mutassa meg magát.

A spanyol szigetre Timiék magánrepülővel utaztak, csak később csatlakozott hozzájuk Andy Vajna. Igaz, róla büszke felesége eddig még nem posztolt. Közzétett viszont egy meglehetősen sokat mutató fotót az Instagramon: ezen Timi fürdőruhában csobbant egyet a tengerben, csakhogy a ruha lecsúszott, és látni engedte Timi melleit.

????#starfish #sea #ibiza #gopro #underthesea #mermaid #summer #vacation #spain

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Bár a képen Timi szemérmesen arany csillagocskákkal takarta az intim részeket, a kép így is finoman szólva sokat sejtető.

Olvass még többet Vajna Tímeáról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top