TV-sztárok

Kiderült, hogy Szabó Zsófinak fia vagy lánya lesz-e

Csak néhány hete árulta el Szabó Zsófi, hogy gyereket vár. Most a BEST magazinnak elmondta, hogy nemrég megtudták a kicsi nemét, és őt különösen boldoggá tette a hír.

Sokáig nem akarta megmutatni magát igazán Szabó Zsófi és Kis Zsolt kisbabája, aztán egy ultrahangos vizsgálaton végre kiderült, hogy fiú vagy kislány. 

“Amikor egy nő megtudja, hogy kisbabát vár, tulajdonképpen mindegy is, milyen nemű lesz, de én tényleg mindig úgy képzeltem, hogy fiam születik” – kezdte a BEST magazinnak Szabó Zsófi.

Szabó Zsófi örült, amikor kiderült a baba neme
Szabó Zsófi örült, amikor kiderült a baba neme

Ha az orvos jól látta, akkor a műsorvezető álma most valóra is válik, ám meglepő módon Zsófi a névválasztásba nem szól bele. “Bár gyakran beszélgetünk arról, hogyan nevezzük majd a kis trónörököst, abban megállapodtunk, hogy az apukája nevét nem fogja továbbvinni” – mesélte, és hozzátette, hogy két dologban még biztosak: bibliai nevet választanak, és olyat, amit külföldön is könnyen ki tudnak majd ejteni. 

Részletek a BEST magazin legfrissebb számában.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top