TV-sztárok

30 kilót fogyott a Showder Klub humoristája, Orosz Gyuri egy arab diétával

Azt felesleges lenne mondani, hogy milyen látványos Orosz Gyuri fogyása, hiszen 30 kiló mínusznál ez várható. A Showder Klub humorista most először beszélt a diétájáról.

Mozogni is alig tudott a súlytöbblete miatt, most viszont újra vissza tudott menni focizni, amit jó eredménynek könyvelt el. 

Orosz Gyuri a Showder Klubban, még a fogyása előtt
Orosz Gyuri a Showder Klubban, még a fogyása előtt

“Nekem nagy tapasztalatom van diétázásban, mert kövér kisgyerek voltam. Rájöttem arra, hogy nincs olyan, hogy diéta, életmódváltás van” – kezdte Orosz Gyuri, aki az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról, hogyan is kell ezt pontosan elképzelni az ő esetében. 

Orosz Gyuri a fogyásáról mesélt az RTL Klubb Reggeli című műsorában
Orosz Gyuri a fogyásáról mesélt az RTL Klubb Reggeli című műsorában

Legfontosabbnak a változást tartja, hogy a megszokott helyzetekből kizökkenjen a fogyni vágyó. Orosz Gyurinak ebben az egyik legnagyobb segítség az egyik barátja volt. Az orvosnak készülő Magyed Al-Gharati és gasztroenterológus édesapja állított össze egy jemeni konyhán alapuló diétát. “Nem mondanám, hogy a jemeni konyha diétás, kellett ehhez Gyuri elhivatottsága, meg hogy sokat sportolt hozzá, és nagy lemondásokkal járt, mert Gyuri szerette a disznóhúst.”

Orosz Gyuri 30 kilós fogyása elég látványos
Orosz Gyuri 30 kilós fogyása elég látványos

Az arab étkezési szokásokon alapuló étrendben nincs alkohol, nincs disznóhús, és a ramadán idején tartott tisztítást is bevették ebbe. “Még tíz kilót szeretnék fogyni” – mondta Gyuri, aki a műsorban részletesebben mesélt arról, hogyan is jutott el idáig. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top