TV-sztárok

Hajdú Péter üzent a szakítás után volt barátnőjének

Nincs visszaút, Hajdú Péter pontot tett Eszterrel való kapcsolatának végére. A tévés szűkszavú üzenetben búcsúzott a lánytól.

Tegnap robbant a hír, miszerint Hajdú Péter és szerelme, Eszter közt véget ért a románc. A párt legutóbb a Balaton Soundon látták együtt, akkor még látszólag minden rendben volt köztük.

 

Ám már azelőtt is ingadozott Hajdúék kapcsolata, a tévés már nem posztolt szerelmes szelfiket, amikkel korábban tele voltak a profiljai. Az ismerősök ekkor már sejtették, hogy baj van. A Blikk szerint a pár ekkor “szünetet tartott”, de aztán megpróbálták helyrehozni február óta tartó kapcsolatukat.

A lap szerint Hajdúék a napokban érkeztek haza ciprusi nyaralásukról, ám miután a Szigeten Esztert egy másik férfival látták bulizni, a műsorvezető rövid úton véget vetett a kapcsolatnak.

“Nagyon kedvelem Esztert, de úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a kapcsolatunkat, sok boldogságot kívánok neki” – mondta kurtán Hajdú Péter, aki a Story értesüléseit sem szerette volna kommentálni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top