nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Gáspár Bea: Győző gyógyszereken él, hasznavehetetlen

Gáspár Bea: Győző gyógyszereken él, hasznavehetetlen

Tervekkel tele fejezte be a Konyhafőnök VIP versenyét, a győzelemmel nagy esélyt kapott, hogy végre a saját lábára álljon, de Gáspár Bea álmai a Győzike körüli botrányok miatt szertefoszlottak.
NLCafé
f Ajánlom

Gáspár Győző körüli adócsalási balhé csak nem akar elülni, és ez érthető módon komolyan kihat az egész családra. Jelenleg Bea asszony az, aki összetartja a dolgokat. 

A csalás és sikkasztási ügyben akkor kezdett nyomozni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, amikor Gáspár Bea megnyerte a Konyhafőnök VIP fődíját, amivel a saját vállalkozását akarta beindítani. 

Gáspár Bea győzelmének Győzike és a lányaik is nagyon örültek
Gáspár Bea győzelmének Győzike és a lányaik is nagyon örültek

Semmilyen szponzor nem állt a hátam mögé, hogy megvalósíthassam a terveket. Kérdés, hogy ebben mekkora szerepe volt a botránynak” – mesélte Bea a BEST magazinnak. 

“Győző teljesen kivonta magát a forgalomból, nagyon megtörte ez az egész, abszolút hasznavehetetlen. Antidepresszánsokon él.”

Jelenleg a családnak más gondja is akad, és Bea az, aki a felszínen tartja a férjét is, miközben intézi az ügyeket. Ennek ellenére komoly tervei vannak, amelyekről a Bestnek mesélt először. 

Gáspár Bea: Győző antidepresszánsokon él, hasznavehetetlen

 

Megosztás Facebookon