TV-sztárok

Ganxsta Zolit égeti Hajdú Péter és Hajós András is – itt az új Roast

Jól kell tűrnie a megjegyzéseket Ganxsta Zoleenak, akit egyáltalán nem kímélnek az új műsorban. A drogozásról, a női rajongóiról és az egójáról is megvan a véleményük a Roast című műsor "égetőinek", többek között Hajós Andrásnak, Hajdú Péternek és Szabó Zsófinak is.

Már öt éve volt, hogy Nagy Feróról a Roast című műsorban olyan dolgok is kiderültek, amelyekről csak a kollégái tudtak, a nyilvánosság vajmi keveset. Most a Roast visszatér az RTL Klub képernyőjére, és szeptember 2-án megnézheted, hogyan égetik be Ganxsta Zoleet a műsorban.

A 18-as karika nem véletlen, vannak pikáns részek
A roast műfaj a stand up comedy kistestvére, lényege, hogy egy-egy közismert személyiséget “szeretetből” atomjaira szednek szét más sztárok. Az USA-ban évtizedes hagyománnyal bíró műfajban olyan ismert emberek járták meg önként a poklot, mint Donald Trump, Frank Sinatra, Quentin Tarantino, Pamela Anderson, Charlie Sheen vagy éppen Justin Bieber.
 
Ganxsta Zolee bevállalta a Roast rázós helyzeteit
Ganxsta Zolee bevállalta a Roast rázós helyzeteit

Nálunk a roasterek (vagy magyaros verzióban: égetők) a következők lesznek: Showder Klub humoristái, Kiss Ádám, Dombóvári István, Kormos Anett, Benk Dénes, valamint Hajós András, Hajdú Péter és a Story Extra műsorvezetője, Szabó Zsófi, akik alaposan kitesznek magukért. A roastmester Kovács András Péter, a csapat mottója: “Csak azt égesd, akit szeretsz.”

Az új Roast néhány részletét már most láthatod lentebb a szavazás alatt, és kíváncsiak vagyunk a véleményedre, ki égette be legjobban Ganxsta Zoleet. Szabó Zsófi és Kormos Anett beszólásaira azonban még várnod kell:

A Roast jelenetei ízelítőként: 

Hajdú Péter:

Hajós András:

Dombovári István:

Kiss Ádám:

Benk Dénes:

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top