TV-sztárok

Egymilliót fizet Győzike apja annak, aki lebuktatja a fiát

Nem mindennapi ajánlatot tett Győzike édesapja: fizetne annak, aki bebizonyítja, fiai tényleg adót csaltak.

Mint ismert, Győzike ellen hónapok óta adócsalás vádjával nyomoznak. A gyanú szerint külföldi luxusautókkal kereskedtek Magyarországon, ám adót nem fizettek tevékenységeik után. Az adóhatóság szerint ötven millió forinttal károsíthatták meg az államkasszát Gáspárék.

Egymilliót fizet Győzike apja annak, aki lebuktatja fiát

A showman édesapja, idősebb Gáspár Győző fura felhívást tett közzé, látszólag saját fiait akarja lebuktatni: “Egymillió forintot adok annak készpénzben, aki elém áll, és bebizonyítja, hogy a fiaim megszegték a törvényt. Az én gyerekeim nem bűnözők, harcolok az igazukért (…) ha valaki vett tőlük ilyen autót, az jelentkezzen, és kerüljön végre pont ennek a megalázó ügynek a végére” – fogalmazott Gáspár Győző a Blikknek.

“Kíváncsi leszek, hogy mégis ki jelentkezik majd, hogy tőlünk vett autót, de ha elhozza a forgalmi engedélyt és az adásvételi szerződést, és a mi nevünk lesz rajta, akkor az meg is érdemli ezt a pénzt. Mi így akarjuk segíteni a nyomozók munkáját” – tette hozzá Győzike.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top