TV-sztárok

Bódi Sylvi új frizurája mindenkit elvarázsolt

Bódi Sylvi mindig képes megújulni! A modell egy ideje már Balin szörfözget, de azért még vállal fotózásokat. Legújabb képét látva tátva maradt a szánk: csodás az új frizurája!

Bódi Sylvi egy ideje már Balin él, de azért hébe-hóba hazalátogat. Nemrég az a megtisztelő feladat érte, hogy őt választották az Exek az édenben című valóságshow műsorvezetőjének. Ezenkívül sokat jár fotózásokra, szörfözik, és rengetegszer frissíti a közösségi oldalát. Megmutatta már az egzotikus sziget jó és rossz oldalát, a férfi rajongók legnagyobb örömére pedig sok olyan képet oszt meg, amelyen vagy teljesen meztelen, vagy csak egy falatnyi bikini takarja bájait. Most pedig ismét betekinthetünk a kulisszák mögé: Debreczeni Zita fotózta.

Bódi Sylvi új frizurája mindenkit elvarázsolt

A csinos modell új frizuráján ámulunk-bámulunk. Azzal tisztában vagyunk, hogy Sylvinek gyakorlatilag minden jól áll, de azt nem gondoltuk, hogy a Kleopátra-stílust is kipróbálja. Nos, így is rendkívül jól mutat!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top