TV-sztárok

Hosszú Katinka nem volt ott a testvére esküvőjén

Hétvégén volt Hosszú Katinka bátyjának, Gergőnek az esküvője Baja mellett. A szertartáson és az utána következő lakodalomban Katinka nem vett részt, hiszen éppen Berlinben úszott a világkupa egyik állomásán.

Hosszú Katinka hétről hétre szembeszáll az ellenfeleivel, de legfőképp saját magával. Az olimpiai bajnok úszó rengeteget edz, a napja nagy részét a medencében tölti, ezért pedig sok áldozatot hoz: kevesebb ideje marad saját magára és a családjára. Mivel a férje, Shane Tusup az edzője is, ez számára egy nagy megkönnyebbülés, hiszen nem kell a találkozókon aggódni, mindig együtt vannak. A versenyek miatt viszont sok családi ünnepséget, eseményt ki kell hagynia. Ilyen volt a bátyja, Gergő esküvője is, amelyet a hétvégén tartottak Baja mellett. Katinka nem tudott részt venni a lagzin, ugyanis éppen Berlinben versenyzett a világkupa egyik állomásán, ahol egyébként megdöntötte a saját világcsúcsát. 

Hosszú Katinka nem volt ott a testvére esküvőjén

Gergő és Katinka egyébként jó testvérek, az úszónő bátyja kint volt a vb-n is, az első sorból drukkolt húgának. Nemrég pedig a világbajnok sportoló édesanyja posztolt egy elbűvölő fotót, amelyen az egyik hotelben berendezett Iron Ladysarokban pózoltak. 

Hosszú Katinka nem volt ott a testvére esküvőjén

A budapesti világbajnokságra Shane szülei is eljöttek Budapestre, így végre egyesülhetett a két család, amiről természetesen szintén készült egy fotó. Mutatjuk!

Hosszú Katinka nem volt ott a testvére esküvőjén

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top