TV-sztárok

Győzikét cserbenhagyták barátai

Tizenöt kilót fogyott a stressztől Győzike, mióta újra nyomoz ellene a NAV. A showman azt mondja, csak egy emberre számíthat a bajban.

“Ami körülöttem folyik, azt ép elméjű ember nem bírná ki. Három hónap alatt 15 kiló ment le rólam. De nem azért, mert fogyókúráztam, hanem azért, mert nem bírok enni” – meséli Győzike elkeseredetten. A showman elleni nyomozásról ugyan nem jött hír mostanában, a stressz azonban a Gáspár-család mindennapjainak a részévé vált. A Bors szerint ismerősei, barátai, sőt még néhány családtagja is hátat fordított az adócsalással vádolt Győzikének.

“Most derült ki számomra istenigazából, hogy azok az emberek, akik körülöttem voltak, mára mind leléptek. Azok csak azt a Győzit szerették, aki a tévében mutatta önmagát. Amikor meg itt a baj, akkor mindegyik eltűnik” – kesergett Győzike.

Győzikét cserben hagyták barátai

“Ha Bea nem lenne az életem­ben, akkor egy nulla lennék. Ő az, aki most lelket önt belém. Ő az, aki támogat. Ő az, aki mellettem van. Ő az, aki nem hagy hülyeséget csinálni, és ő az, aki szeret engem tiszta szívből.” Győzike és Bea a napokban ünnepelték 24. házassági évfordulójukat, ám legelső esküvőjük óta már ötször házasodtak újra jelképesen, szerelmük megerősítéseként.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top