TV-sztárok

Így nyaral Földes Eszter és Lovasi András

Földes Eszter pár napja még forgatta a Válótársakat, most azonban már nyaralni is van ideje. Elárulta, hogy a fesztiválszezon kellős közepén hogyan tudnak kikapcsolódni férjével, Lovasi Andrással.

Földes Eszternek néhány napja volt az utolsó forgatási napja a Válótársak folytatásában, így most már szabadon élvezheti a nyár utolsó hónapját. Persze nem áll le teljesen, hiszen szinkronszerepei, illetve színházi próbái is vannak. A színésznő az RTL Klub Reggeli vendége volt, ahol elmesélte, hogyan tud kicsit kikapcsolódni a férjével, Lovasi Andrással, amikor a Kispál és a Borz frontembere az év leghajtósabb időszakát éli. 

,,Amikor ráérek, elmegyek Andrissal. Összehangoljuk, azt csináljuk, hogy ahova megy fesztiválozni, egy-két napot ott maradunk még a környéken, vagy pedig előtte lemegyünk. Piciket kirándulunk, piciket nyaralunk” – mesélte Eszter, aki nemrég elárulta, a Válótársak óta kedvet kapott a családalapításhoz, így most már bármelyik pillanatban jöhet a baba. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top