TV-sztárok

Kulcsár Edina veszekedett a párjával, ki is posztolta

Minden ember máshol húzza meg a határokat, a legtöbben pedig nem szeretnek veszekedésekről és vitákról beszélgetni. Kulcsár Edina viszont nem csinál titkot abból, hogy összeveszett a párjával, Csutival.

Amikor minden habos-babos és rózsaszín, akkor kicsit valószínűtlen – ezt vallja Kulcsár Edina is, aki éppen ezért tartja fontosnak, hogy ne csak a szépet és a jót mutassa meg a közösségi oldala követőinek.

Kulcsár Edina a veszekedésről ezt mondja:

“Szerintem sok közösségi oldalt kezelő személy, hamis képet állít be másoknak magáról ( talán saját magával szemben is ) és csak arról tesz közzé bejegyzéseket, hogy mennyire boldog, vagy, hogy milyen könnyű az élet.
Mindenki tudja, hogy az életnek van nehéz oldala is és persze itt, nem csak a párkapcsolatokra gondolok…” – írta. Edina egy Csutival közös képet is megosztott, amely állítása szerint az után készült, hogy egy veszekedés után kibékültek. 

K
Kulcsár Edina és Csuti a veszekedés után
Fotó: Instagram/Kulcsár Edina

“Veszekedés után a legédesebb a másik iránt érzett szeretet. ????????❤️Nem részletezném, hogy min és hogyan veszekedtünk ma Csutival????, de megosztom veletek, mert ez is az életünk része.”

Ahogy Edina fogalmazott, azzal sokan egyetértettek, és örültek, hogy a szépségkirálynő ilyen nyíltan beszél a problémákról.

“Lényeg a lényeg, mi is emberek vagyunk????????‍♀️, így nem szeretnék hamis képet mutatni nektek! Mi is szoktunk veszekedni! ????????????‍♀️???? Ettől függetlenül NAGYON szeretjük egymást! ❤️❤️❤️ Ma azt a fontos és lényeges dolgot tanultuk a másiktól, hogy a kommunikáció és a kompromisszum az egyik legfontosabb egy kapcsolatban! ????
Pont a fent leírtak miatt eljöttünk kettesben, hogy a legszebb dolgot ünnepeljük az egyik kedvenc helyünkön! A SZERELMET! ❤️❤️❤️????
Szép estét nektek ÉS SZERESSÉTEK EGYMÁST! ????” – olvasható Kulcsár Edina posztjában. 

csuti
Csuti és Kulcsár Edina sok időt töltenek együtt
Fotó: Facebook/Kulcsár Edina

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top