TV-sztárok

Ittas vezetésen érték az Irigy Hónaljmirigyes Kabai Lászlót

A zenekar dobosát a Margit hídon szondáztatták meg, jogosítványát azonnal elvették. Kabai László megfogadta, marad az alkoholmentes sörnél.

Az Irigy Hónaljmirigy szombati fellépése után ült autóba Kabai László, akit hajnali fél háromkor állítottak meg a rendőrök közúti ellenőrzésre. A dobost megszondáztatták, a pozitív eredményt látva pedig egyből elvették a jogosítványát.

 

“Két korsó sör a bűnöm, ami jóval a vezetés előtt csúszott le. Fellépésünk volt szombaton, akkor volt az a tikkasztó forróság. A hakni előtt és után is megittam egy sört. Körülbelül hat órával később ültem autóba. Komolyan mondom, nem gondoltam, hogy maradt alkohol a szervezetemben. Már csak a meleg miatt sem. Mindig igényelek sofőrszolgálatot, ha iszom, most eszembe sem jutott, hogy szükségem lenne rá. Tanultam belőle, legközelebb maradok az alkoholmentes italoknál” – igéri a zenész, aki pénzbírságra számíthat a Bors szerint.

“A legnagyobb döbbenetemre a helyszínen vették el a jogsimat. Eljárást indítottak ellenem, most várom a határozatot. A hétköznapok Pesthez kötnek, viszont én a vonzáskörzetében élek, nehéz lesz megoldani a közlekedést” – mondta az Irigy Hónaljmirigy alapító tagja.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top