TV-sztárok

Halott édesapjával énekel duettet Gregor Bernadett

Több mint tíz éve vesztette el édesapját Gregor Bernadett. Gregor József csak 66 éves volt, a színpadon mégis tovább él lányának köszönhetően.

A színésznő imádott édesapja, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes Gregor József ma ünnepelné születésnapját. “Nehéz kimondani, hogy már tizenegy éve nincs köztünk az édesapám. A gyász egy természetes folyamat, és egyszer eljön az az idő, amikor az ember már nem sírja el magát lépten-nyomon. Beletörődtem, hogy már nincs velünk, de feldolgozni, elfogadni sosem fogom, hogy ilyen fiatalon meghalt. Mérhetetlen düh van bennem, hogy még csak most lenne 77 éves. Még dolgozna, énekelne, és az unokáival lehetne” – mondja Gregor Bernadett.

Halott édesapjával énekel duettet Gregor Bernadett

Gregor József a szegedi temetőben nyugszik, lánya azonban idén nem megy el sírjához. “Megmondom őszintén, nekem nem jelent sokat a temetőlátogatás, mert édesapám máig a szívemben él, része a mindennapjaimnak. Ilyenkor felhívom édesapám feleségét, Marikát, és sokat beszélünk, többek közt persze apuról. A születésnapján gyakran nézek róla videókat a YouTube-on, így emlékezek rá” – vallotta be a Blikknek a színésznő.

 

Ám a modern technikának köszönhetően együtt énekelhet apa és lánya, Gregor József és Gregor Bernadett. “A Valaki című számot kettőnknek írták, sokszor adtuk elő. Készíttettem egy olyan alapot, amin az ő hangja felvételről szól, én pedig élőben énekelek. Nemrég egy falunapon is előadtam, és láttam, hogy a nézőtéren többen törölgetik a szemüket” – mesélte meghatottan Bernadett.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top