TV-sztárok

Visszatér a képernyőre az Esmeralda és a Paula és Paulina

Alapjáraton nem feltétlenül reklámoznánk a szappanoperákra szakosodott Izaura TV műsorkínálatát, de ezúttal a csatorna ledobta a telenovella-bombát, így muszáj. Akkora latin-amerikai gyöngyszemeket láthatunk viszont a tévé képernyőjén, mint az Esmeralda, a Paula és Paulina vagy a Titkok és szerelmek.

Ahogy – stílusosan Eszmeralda napján kelt – közleményükben is írják, augusztusban az Izaura TV-n ismét műsoron lesznek a 90-es évek legnépszerűbb telenovellahősei.

Augusztus 21-től érkezik Leticia Calderón és Fernando Colunga főszereplésével az Esmeralda. Tudjátok: ez annak a vak lánynak a története, akinek a szemműtétjére – egyes pletykák szerint – még Magyarországon is gyűjtöttek pénzt a szappanopera-rajongók.

Ugyanekkor rajtol a Titkok és szerelmek, illetve a jó és a rossz ikertestvérek ármányokkal, rongyrázással, románcokkal teli története, a Paula és Paulina is Gabriela Spanic és ugyancsak Fernando Colunga főszereplésével. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top