TV-sztárok

Mindenki megnyugodhat: igaziak VV Zsófi mellei

A VV8-ban megismert modell megunta, hogy folyamatosan beszólnak neki az interneten. VV Zsófinak orvosi papírja van róla, szépsége szinte teljesen természetes.

Szinte már a villába költözés előtt híres lett Zsófi, aki Demcsák Zsuzsa volt párjával kavart és került az újságok címlapjára. A lány nagy reményekkel vonult be az RTL luxusbörtönébe, de nyolc nap elteltével a közönség szimpátiaszavazása alapján párbaj nélkül ki is hullott a műsorból.

A lány modellkarrierje azóta szépen alakul, bár a trollokkal állandó harcot vív, Facebook-oldalát rendszeresen feltörik. Ami azonban fájóbb számára hogy sokan guminőnek nevezik, és a plasztikai sebésze felől érdeklődnek, írja a Bors.

 

“Nem titok, a számon volt egy pici korrekció, de a mellem, a fenekem is a sajátom, és sosem volt más plasztikai beavatkozásom. Ezért is döntöttem úgy, hogy felkeresek egy plasztikai sebészt, aki megvizsgál, és kiállít nekem egy papírt, hogy az adott napon minden eredeti rajtam, és korábbi műtétek nyomai sem látszanak. Remélem, ezt követően ilyen kérdésekkel nem kell már foglalkoznom” – mondta VV Zsófi. A modell a vizsgálat után büszkén mutatta a pecsétes papírt, melyen a következő olvasható: “Igazolom, hogy nevezett emlőállományokban nincs szilikon implantátum”.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top