nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Kasszás Erzsi nővérét a szeme láttára gázolták el

Kasszás Erzsi nővérét a szeme láttára gázolták el

Sugárzik belőle a jókedv és a vidámság, pedig korábban tragédiák sora érte, amit nagyon nehezen tudott feldolgozni...
NLCafé
f Ajánlom

Sokan azt gondolnák, hogy Kasszás Erzsinek, azaz Balázs Andreának gömbölyded alakja a legnagyobb problémája, pedig egyáltalán nem így van. A színésznő olyan tragédiákat élt át élete során, amit a legrosszabb ellenségeinknek sem kívánunk. “Édesanyámat sajnos három évvel ezelőtt elveszítettem. De az ő halálát megelőzte egy sok évvel ezelőtti tragédia. Négyéves voltam, amikor a hétéves nővéremet a házunk előtt halálra gázolta egy részeg sofőr” – mesélte a BEST-nek Andrea. 

Az édesapja nem tört meg, ő tartotta a lelket a családban. “Kősziklaként állt az édesanyám mellett, ő ölelte magához az egész családot. Apukám azóta a példaképem!” 

 A család élete a tragédiák ellenére látszólag normálisan folytatódott, de az édesanya nem tudta feldolgozni nagyobbik lánya elvesztését. “Igen súlyos problémák jöttek elő nála, majd három évvel ezelőtt elment. Édesapám addig tartotta magát, de édesanyám halála után teljesen összeomlott. Egyszer csak elhúzta a függönyt, és azt mondta, »Elég volt! A gyerekeimnek, az unokáimnak, a családomnak szüksége van még rám.«” 

Folytatás a BEST magazin ma megjelent számában!

 

Megosztás Facebookon