TV-sztárok

Nemcsák Károly és Darvas Ilona százmilliós vagyonért harcolnak

Nemcsák Károly és Darvasi Ilona válópere újabb fejezethez érkezett: már a százmilliós közös vagyon elosztásán megy a vita.

Egy éve derült ki, hogy a színész házaspár 21 évnyi házasság után külön utakon folytatja. Darvas Ilona költözött el, viszont Nemcsák Károly adta be a válókeresetet. Az ügy újabb fordulatot vett, hiszen most következik a vagyontárgyalás. A 100 milliós budaörsi villa és az egy élet munkájával megszerzett vagyon a tét – írja a Story magazin. Azért érdekes a helyzet, mert a Turay Ida Színház igazgatónője alapvetően nem akart elválni, csupán a férje erőltette. “Az ember pedig nem azért fogad vissza valamit, hogy aztán visszavonja…” – mondta barátainak a művésznő. 

A férj közben a jelek szerint új életet kezdett, és beindította a válópert. Nem örült, hogy az ügyet felkapta a sajtó, a novemberi békéltető tárgyaláson nagyon kikelt magából az újságírók láttán. Fél éve azonban már egy titokzatos hölgy jelenlétében bulizott, akivel azóta is együtt van. A Story információi szerint Nemcsák a Turay Ida Színház egy részére is igényt tarthat, hiszen annak idején valószínűleg közös vagyonukból fizették a törzstőkét. “Ha így lenne, az sem tartozik másra, de remélem, senki nem gondolja, hogy a Turay Ida Színháznak bárhogyan is ártanék. Ugyanúgy az én »gyerekem« is, ahogy Ilonáé” – közölte a direktor. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top