TV-sztárok

Berki Krisztián elmondta, miért fújta le az esküvőjét

Berki Krisztiánnak rosszul esik, hogy az emberek azt vágják a fejéhez, hogy fél az elköteleződéstől. Mint mondja, ő már négy éve elkötelezte magát Pamelának, mikor a lányuk megszületett.

“Sokan vágják a fejemhez, főleg a kommentelők közül, hogy félek az elköteleződéstől, de ez butaság” – kezdte a Riposztnak adott interjúját Berki Krisztián, aki úgy érzi, már évek óta elköteleződött Pamelának: mikor megszületett a kislányuk.

Innentől kezdve mi hárman zárt rendszerként működünk, amiből nincs kiút. Ehhez nem kell papír, hiszen Pamela éppen úgy élete utolsó percéig az anyja marad, ahogyan én az apja” – magyarázta.

Berki Krisztián elmondta, miért fújta le az esküvőjét

Berki egyébként arról is beszélt, hogy örülne, ha lánya a jövőben egy olyan típusú férfi mellett találná meg a boldogságot, mint ő. Szerinte ugyanis a hozzá hasonló férfiaktól a nők mindig megkapják azt, ami jár nekik. “Értem ez alatt a biztonságot és azt a klasszikus felállást, ahol a nő igazán nő lehet, a férfi pedig férfi.

Olvass még többet Berki Krisztiánról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top