nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Curtis enyhe ítéletet kapott amiért ittasan, bedrogozva vezetett

Curtis enyhe ítéletet kapott amiért ittasan, bedrogozva vezetett

Röpke másfél év alatt megszületett az elsőfokú ítélet Curtis szilveszteri balesete ügyében. A rapper szervezetében kokaint is találtak, ehhez képest olcsón megússza a kalandot.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Talán azért volt elnéző a bíróság a botrányos rapperrel, mert Curtis balesetében nem sérült meg senki, mindössze egy villanyoszlop tört ki. “Előző este, szilveszterkor buliban voltunk, ahol persze én is ittam, nem vágtam totálra magam, de becsíptem, ezért nem ültem kocsiba, hagytam a helyszínen az autót, és taxival mentem haza. Aludtam, nem sokat, pár órát, de teljesen kipihenten indultam el a kocsiért. A szonda így is elszíneződött… Nem tudom, mi a szabály, mennyi idő után tisztul ki az ember, mikor szabad újra volán mögé ülni. Ha hibáztam, sajnálom, és vállalom érte a felelősséget… Félelmetes volt, kielőztem egy autót, de ahogy visszasoroltam, elvesztettem a kontrollt, és megtörtént a baj. Nyári gumi volt az autón, talán ez lehetett a probléma” – magyarázkodott a zenész a közösségi oldalán.

Curtis enyhe ítéletet kapott amiért ittasan, bedrogozva vezetett

A Bors megtudta, első fokon ítélet született Curtis ügyében. A vádirat részletezi, hogy a helyszíni alkoholszondás vizsgálat pozitív eredményt mutatott, az énekestől vett vérmintából pedig kokain fogyasztását állapították meg a hatóságok. A bíróság közlése szerint “a vádlottat háromszázezer forint pénzbírságra és egy év, két hónap járművezetéstől eltiltásra” ítélték, nem jogerősen.

Curtis egyelőre nem nyilatkozott a döntésről.

 

Megosztás Facebookon