TV-sztárok

10 milliós esküvőt tervez Kasza Tibi

Kasza Tibi nem sajnálja a pénzt, ha a párjáról, Mankerről van szó. A romantikus lánykérés után most újabb nagy dolgot tervez: Thailföldön szeretnének megesküdni.

Kasza Tibi rendelkezik Magyarország legnagyobb rajongótáborával, majd’ egymillióan követik a Facebookon. A műsorvezető és párja, Darai Andrea – vagy ahogy jobban ismerik: Manker –mindennapjait könnyen nyomon követhetjük, hiszen mindketten rengeteget posztolnak. Tibi a lánykérést sem szűk körben intézte,a Nagy Duett élő adása közben kérte meg szerelme kezét. Később pedig azt is elárulta, hogy Thaiföldön kerül sor a lakodalomra. A BEST magazin kiszámolta, mennyiben is kerülne egy ilyen esküvő. 

10 milliós esküvőt tervez Kasza Tibi

Tibiéknek először is a vendégek kiszállításáról kell gondoskodni – a szállás, az étkeztetés, a repülés költsége egy vagyon, nem beszélve a helyszín bérlésről. Az előzetes intézkedések sok időt elvehetnek, hiszen nagyon sok a papírmunka. “A szüleink sajnos nem lehetnek majd ott, mert Andi anyukájának súlyos gerincproblémája van, az én édesanyámnak pedig még hosszú idő, mire újra járhat a műtétje után, hiszen majdnem amputálni kellett a lábát” – nyilatkozta Tibi korábban a Borsnak. 

Egy szó, mint száz, nem lesz olcsó mulatság a thaiföldi lagzi, de ahhoz, hogy ez legyen életük legszebb napja, az anyagiak is nagyban hozzájárulnak. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top