nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Sydney Van den Bosch elhagyja az országot?

Sydney Van den Bosch elhagyja az országot?

Polgár Kriszta után újabb szépségkirálynő döntött úgy, hogy külföldre költözik. A 2014-es Miss Earth, Sydney Van den Boschban az is felmerült, hogy focista vőlegényével együtt teszi át székhelyét Lengyelországba.
NLCafé
f Ajánlom

Sydney Van den Bosch tavaly év elején szakított színész exével, Baronits Gáborral, majd pár hónapra rá boldogan posztolt közös fotót új szerelmével. A focista Egerszegi Tamás és a szépségkirálynő már több mint egy éve élnek párkapcsolatban, a hét eleje óta pedig már jegyben járnak. 

Hatalmas a boldogság: Sydney-t eljegyezte a párja
Hatalmas a boldogság: Sydney-t eljegyezte a párja

“Ugyanarra a szórakozóhelyre hívott randizni, ahol először találkoztunk. Péntek este volt, telt ház. Ő egyébként sem az a magamutogató típus, ezért tényleg meglepett, amikor több száz ember előtt letérdelt. Amikor pe­dig azt is elmondta, hogy ő már két hónap után megtette volna ezt, patakokban kezdtek folyni a könnyeim. Csak azért várt, nehogy gyorsnak érezzem” –mesélte a Borsnak Sydney Van den Bosch, aki ismét nehéz döntés előtt áll, hiszen szerelme nemsokára Lengyelországba költözik, ott folytatja pályafutását. 

Tamás nemsokára Legnicába költözik
Tamás nemsokára Legnicába költözik

Hogy mi lesz a fiatalok kapcsolatának sorsa, arra Sydney sejtelmesen válaszolt. “Az is lehet, utánamegyek” – mondta, és azt is elárulta, hogy valószínűleg jövő nyáron tartják az esküvőt. 

 

Megosztás Facebookon