TV-sztárok

Sydney Van den Bosch elhagyja az országot?

Polgár Kriszta után újabb szépségkirálynő döntött úgy, hogy külföldre költözik. A 2014-es Miss Earth, Sydney Van den Boschban az is felmerült, hogy focista vőlegényével együtt teszi át székhelyét Lengyelországba.

Sydney Van den Bosch tavaly év elején szakított színész exével, Baronits Gáborral, majd pár hónapra rá boldogan posztolt közös fotót új szerelmével. A focista Egerszegi Tamás és a szépségkirálynő már több mint egy éve élnek párkapcsolatban, a hét eleje óta pedig már jegyben járnak. 

Hatalmas a boldogság: Sydney-t eljegyezte a párja
Hatalmas a boldogság: Sydney-t eljegyezte a párja

“Ugyanarra a szórakozóhelyre hívott randizni, ahol először találkoztunk. Péntek este volt, telt ház. Ő egyébként sem az a magamutogató típus, ezért tényleg meglepett, amikor több száz ember előtt letérdelt. Amikor pe­dig azt is elmondta, hogy ő már két hónap után megtette volna ezt, patakokban kezdtek folyni a könnyeim. Csak azért várt, nehogy gyorsnak érezzem” –mesélte a Borsnak Sydney Van den Bosch, aki ismét nehéz döntés előtt áll, hiszen szerelme nemsokára Lengyelországba költözik, ott folytatja pályafutását. 

Tamás nemsokára Legnicába költözik
Tamás nemsokára Legnicába költözik

Hogy mi lesz a fiatalok kapcsolatának sorsa, arra Sydney sejtelmesen válaszolt. “Az is lehet, utánamegyek” – mondta, és azt is elárulta, hogy valószínűleg jövő nyáron tartják az esküvőt. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top