TV-sztárok

Rengeteget fogyott Peter Srámek

Peter Srámek neve hallatán mindenkinek egy vékonydongájú fiúcska jut eszébe – az utóbbi időben azonban igencsak meghízott. De megelégelte a súlyfelesleget, és diétába kezdett. Az eredmény pedig szemmel látható!

Az énekest a Sztárban sztár + 1 kicsi óta nem láthattuk a képernyőn, és Péter Srámek azóta bizony felszedett pár kilót. Ezt azonban hamar megelégelte, és három hónapja fogyókúrába kezdett. A közösségi oldalán posztolt egy előtte-utána képet, amelyen tisztán látszik, hogy mennyit leadott – főleg a hasából. 

Persze a követői egyből megnyugtatták Peter Srámeket, hogy ők úgy is elfogadták, ahogy volt, sőt, észre sem vették, hogy felszaladt pár kiló. “Mi úgy fogadunk el, ahogy vagy, mi úgy imádunk, ahogy vagy. Nekem eddig nem tűnt fel az, hogy pocakod lenne, énnekem így is tökéletes vagy, meg úgy is. Csak biztatni tudlak továbbra is, mint mindig. Csak így tovább!” – írta a képhez az egyik rajongó.

Peter Srámek egyébként nemcsak diétázik, de szigorú edzéstervet is követ.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top