nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Lotfi Beginek ikrei születtek

Lotfi Beginek ikrei születtek

Az ország egyik legnépszerűbb lemezlovasának két hete születtek meg ikerfiai, Zalán és Zorán. A párnak már van egy gyermeke, Zazi, aki nagyon jól fogadta a srácokat.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nem is lehetne nagyobb a boldogság a sztár-DJ családjában: Lotfi Begit a Petőfi Zenei Díjátadón az év lemezlovasának választották, pár napra rá pedig megszülettek Lotfi ikerfiai, Zalán és Zorán. A két kisfiú éppencsak hogy belecsúszott a júniusba, hiszen 30-án 23:29-kor jöttek világra. Begiék négyéves kislánya, Zazi pedig egyenesen imádja az öccseit.

Lotfi Beginek ikrei születtek

“Hello világ, itt vannak a banditák. Tegnap este 23:29-kor megérkezett Lotfi Zalán és Lotfi Zorán. Anyu és a srácok is jól vannak. Hamarosan tejet kell fakasztanunk!” – írta a fotóhoz Lotfi Begi, aki az RTL Klub Reggelijében mesélt az első pár napról. 

“Akkor fogtam fel, hogy ketten vannak, amikor odaadták őket a kezembe. Ez nem olyan, mint amikor a piacon azt mondják, ‘kettő lett, maradhat’?” – poénkodott Lotfi Begi, akinek a fesztiválszezon miatt eléggé feszített a munkatempója.

“Most már csak megyek, és jövök, nem maradok, nem nézek meg másik koncerteket. Szerencsére pont azt az egy estét választották ki, amikor otthon voltam, akkor születtek.”

 

 

 

Megosztás Facebookon